Security Awareness

Schopt u wel eens tegen een bekertje of blikje dat op straat ligt? Denkt u daarbij nog na wat de gevolgen zouden kunnen zijn? Iedereen loopt dagelijks risico’s. De wereld staat bol van dreigingen en risico’s waarvan iedereen denkt dat de dreiging en risico’s ver van huis zijn en blijven. Helaas blijkt dit niet zo te zijn. In Nederland worden er dagelijks criminele activiteiten ontwikkeld en uitgevoerd. Dagelijks worden er pogingen gedaan om het maatschappelijk stelsel te ontwrichten. Dit is te herkennen aan de omgeving van de mens.

Security Professionals biedt daarom de cursus Security Awareness aan. Een cursus waarin we gaan ontdekken wat ons veiligheidsbewustzijn is. Na dit vastgesteld te hebben, zullen we dit gaan verbeteren.

We gaan ons veiligheidsbewustzijn verhogen door te leren van de geschiedenis. Hierdoor zullen we ons meer bewust zijn van veranderingen om ons heen.

Na deze cursus bent u in staat om veranderingen in uw directe omgeving beter te herkennen en deze in te delen op risico’s. U zult zich veiliger gaan voelen en bewuster met uw veiligheid om gaan.

Past deze cursus bij U?

Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen, ongeacht het niveau en is dus voor een ieder geschikt.

Lesprogramma.

1 dagdeel

•Historie van Security Awareness.

  • Wat is Security Awareness?
  • Praktijkvoorbeelden & Situaties.
  • Toepassingen

Locatie & Groepgrootte:

Deze cursus kan op locatie naar uw keus gegeven worden. Minimale groepsgrootte is 6 personen.