Martial Arts & Sales

Martial Arts and Sales is een workshop die uw dagelijkse Sales-praktijken een nieuwe visie en een nieuwe impuls zal geven.

Anders kijken naar uw klanten, anders anticiperen en op een andere manier “de wedstrijd” winnen.

Dagdeel 1: Kijken, luisteren, oefenen, ervaren en toepassen van technieken uit de honderden jaren oude Martial Arts (gevechtskunsten);

Dagdeel 2: De filosofie achter de eeuwenoude Martial Arts en hoe u deze kunt toepassen in uw dagelijkse salespraktijk om te komen tot het gewenste resultaat.

Uw instructeur en workshopleider is de heer Peter Sanders, Grootmeester op het gebied van Martial Arts. Meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van Oosterse filosofie, Meditatie, Zen Boedisme en Oosterse krijgskunsten, gecombineerd met ruim 30 jaar Sales-ervaring maken van de heer Sanders de persoon bij uitstek om u deze onvergetelijke leervolle ervaring te laten meemaken. Peter Sanders is tevens directeur en grootaandeelhouder van het succesvolle bedrijf Security-Professionals welke onder zijn leiding in enkele jaren is gegroeid naar een gerenommeerd beveiligingsbedrijf in Nederland.

Onze deelnemers zijn directeuren, salesmanagers, sales-medewerkers en andere leidinggevenden.